Op weg naar de top van de Motorsport.

2017: Mijn vader en ik kochten voor de grap een kart om af en toe op Pottendijk in Emmen lekker te scheuren. Ik was toen 13. Al snel was ik sneller dan mijn vader. Een kwestie van gewicht zij hij.... jaja?? In de loop van het jaar kwamen we in contact met Pitparts in Emmen. Toen ontdekten wij dat er een serieuze kartwereld bestond. Wij wilden weleens meedoen aan een race.

2018: Wij hebben wij 4 wedstrijden in de Cadett klasse gereden, nog zonder al te veel succes. Maar het kartvirus had toegeslagen.

2019: Dit was een moeilijk jaar in een heel sterk, internationaal junioren veld. In dit jaar hebben wij veel geleerd en hadden af ten toe een beker. De eerste overwinning, thuis op Pottendijk zal ik nooit vergeten.

2020: Het jaar van de overstap naar team FSR. Het team dat met Nick Smit 2x Nederlands kampioen is geworden. Wij hopen de volgende te zijn.

2021: Wij zijn het karten steeds serieuzer gaan oppakken en dat resulteerde uiteindelijk in een eerste plaats in het NXT GP Dutch open kampioenschap. Het gevoel om aan het einde van het seizoen met de vlag te mogen rijden, smaakte naar meer.

2022: Een tussenjaar. De middelbare school moest afgerond worden. Toch zijn wij veel blijven trainen en ben ik steeds beter gaan rijden. Nog een paar tienden tot de top.

2023: pakken wij groots aan. Wij hopen races en wellicht nog een kampioenschap te kunnen winnen.

2024: wij richten ons op racen met auto's. De DNRT Max5 cup is de eerste stap.

Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.