Verslag
1 minuut

Euroseries Genk zo dichtbij en toch zo ver weg

Written by
Floris Koster
Floris
September 1, 2023

Sterk en snel wisselende weersomstandigheden. Vanaf de eerste trainingen zaten we er goed bij. Donderdag in de regen reed ik zelfs een 2e tijd. Dat is ongekend in het supersterke veld in de Euroseries. Immers, de beste 100 senior rijders ter wereld doen hieraan mee.
De vrijdag kwalificatie bracht mij een 8e startplek in de kwalificatie heats. Ik kwam net een seconde tekort om nog een rondje aan te zetten dus het kon sneller maar ik was er heel tevreden mee
Race 1 9e dus goed. Helaas ging het bij race 2 al mis in bocht 1. Ook in race 3 en 4 had ik meer pech dan geluk. Maar race 5 was weer super. 4e en (dat is leuk voor het thuisfront) veel in beeld geweest. In de Superheat mocht ik als 24e starten. Uiteindelijk kwam ik net een paar plaatsen tekort voor een plek in de finale (top 36).
Wij kunnen heel tevreden terugkijken op een geslaagd, mooi raceweekend.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.