GK4 1 Mariembourg, niet wat ik ervan mocht verwachten

Written by
Floris Koster
Floris
April 13, 2023

Donderdag hadden wij een gezellige, regenachtige eerste training. We mochten in de tent van @DFK. Lekker warm en goeie koffie.
Vrijdag zaten wij er goed bij voor minimaal een top 5. Zaterdag tijdens de kwalificatie vond ik mijn ritme en het juiste groepje niet, het lukte gewoon niet om een snelle tijd neer te zetten. Een 14e tijd was mijn deel. Race 1 verliep redelijk, ik kon naar P11 rijden. Race 2 ging beter maar helaas had ik tijdens de start een klikbumper (tijdstraf) opgelopen waardoor ik weer 14e werd. In de finale ging het heel goed, we hebben voor de zekerheid een motorwissel gedaan en dat pakte goed uit. Ik reed van P15 naar P6 maar werd er door iemand (die of geen hersens of geen remmen bij zich had, ik zal het hem eens vragen) er bruit afgereden met veel schade tot gevolg. Ik kon het gewoon niet geloven. Al met al geen top begin van het GK4 kampioenschap maar wij geven niet op.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.