Raceverslag
1 minuut

GK4 2 Genk Net niet

Written by
Floris Koster
Floris
May 25, 2023

Woensdag waren we al op de baan en het was heerlijk zomers weer. We konden lekker op het gemakje beginnen met inrijden en trainen op een bijna leeg circuit. Donderdag en vrijdag was het een stuk drukker en gezelliger. Vrijdag leek het wel of ik steeds meer snelheid verloor. Samen met Senna Rodijk en de rest van het team hebben we van alles met de kart geprobeerd maar we konden het niet vinden. Zaterdagochtend de warm up was ook matig. Maar, tijdens de kwalificatie, een uurtje later, lukte het ineens allemaal wel. We hadden niets aan de kart veranderd dus het lag aan mij. 2e tijd met 13 duizendste verschil naar P1. Het was heel close in de top 10.

Daarna ben ik alle races op P4 gefinished en dat was overduidelijk niet genoeg voor een podium. Maar ik heb weel mooie punten gescoord voor het kampioenschap. Op naar de volgende GK4 in Venray.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.