Verslag
1 minuut

GK4 Mariembourg goed resultaat voor het klassement

Written by
Floris Koster
Floris
October 5, 2023

Donderdag en vrijdag was ik supersnel in de trainingen, zowel op het droge als in de regen. Door een probleem met mijn carburateur kon ik zaterdag helaas geen pole position trainen maar dat had er zeker in gezeten. Ik moest vanaf P12 beginnen aan een inhaalrace.
Race 1 ben ik ondanks een technisch probleem van 12 naar 7 gereden.
Race 2 van 7 naar 3. In de finale mocht ik op P3 starten. Heel even wist ik een rondje de kop te pakken. Helaas was dit het verkeerde rondje want alleen het laatste rondje telt.

Het is jammer dat ik door 3 grove (helaas onbestrafte) acties van 1 van de tegenstanders even naast de baan kwam waardoor ik terugviel tot P6. In de eindstand was ik P5. Het was wel fijn dat ik dit weekend meer punten gescoord heb dan de klassementsrijders boven mij. In het klassement sta ik, met nog 1 race te gaan, 3e. Alles is nog mogelijk in de finale in November op het circuit van Genk.

Al met al was het een goed en gezellig raceweekend. De fotografen waren een beetje zuinig met foto's van mij.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.