Het had zo mooi kunnen zijn Race 2 TT circuit Assen

Written by
Floris Koster
Floris
May 12, 2024

Maandag 29 april, TT circuit Assen:
Het was heerlijk weer en veel vrienden en familie hadden de moeite genomen om te komen kijken. De kwalificatie begon goed. In mijn eerste rondjes op een droog TT circuit van Assen moest ik zoeken naar de droog weer lijnen. En die vond ik. Ik bleef steeds binnen 2 tienden van de eerste startrij. Maar helaas, mijn motor begaf het 5 ronden voor het einde van de kwalificatie. Dat was niet meer op te lossen voor de wedstrijd. Als ik had mogen starten was dat toch vanaf P5 geweest maar ach.. vrienden naar huis en wij hebben teleurgesteld nog een paar wedstrijden gekeken en het team geholpen waar we konden.

Ondertussen wij we met de nieuwe motor alweer aan het trainen geweest op Zandvoort. Het ging goed en de motor lijkt snel genoeg. Dus, vrienden, familie en belangstellenden, kom vrijdag 17 mei naar Zandvoort voor de Pinksterraces. Ik ga veel plezier beleven en jullie niet teleurstellen.

@promo2000, @max5racing, @redmirrorracing

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.