Verslag
1 minuut

NK Iame 3 Mariembourg Vooraan het veld

Written by
Floris Koster
Floris
October 12, 2023

Tijdens de eerste 2 NK Iame races van dit jaar zat het flink tegen, dat moet toch anders kunnen dacht ik. Vrijdag hebben wij een goeie, relaxte training kunnen doen maar we kwamen serieus tijd te kort op de snelsten. Zaterdag kregen wij dubbele ondersteuning. Zowel Jan en Ian Verschoor van KCR als Tim de Feyter van DFK stonden mij bij om alles eruit te halen wat erin zat. Met als gevolg een mooie 3e tijd tijd in de kwalificatie (op een paar duizendste van de 2e tijd). Een goed begin van de zaterdag. Hoewel ik lekker mee kon komen in de kopgroep moest ik na race 1 (door een onvoorstelbaar domme, helaas niet bestrafte inhaalpoging van een medestrijder) genoegen nemen met P5, dit ondanks dat de hele boel aan de voorzijde krom was. Race 2 van P5 naar P3.
In de finale mocht ik op P3 starten. Het lukte in het begin zelfs even om op kop te rijden. Maar een klein tikje van achteren (ik was dus niet snel genoeg) zorgde ervoor dat ik halverwege de race door het zand ging en met zand aan je banden ben je zo een paar plaatsen kwijt. Helaas, helaas. Een podium zat erin maar het mocht niet zo zijn. We zijn wel tevreden met de snelheid en onze prestatie.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.