verslag
1 minuut

Uithuilen en opnieuw beginnen

Written by
Floris Koster
Floris
June 7, 2024

Nadat in de kwalificatie van race 2 mijn motor stuk ging, is er een andere motor in mijn auto gezet. Helaas kwam ik ook in race 3 niet verder dan de kwalificatie. Bij het wegrijden merkte ik het al. En het is, ondanks enorme inspanningen van een paar fantastische mensen, de hele dag niet meer gelukt om hem aan de praat te krijgen. Wat nu?
Opgeven is geen optie. Het is wel jammer voor het kampioenschap en in het bijzonder voor het rookie kampioenschap. Je kan maar 1x rookie zijn.
We hebben veel mensen gesproken en knopen moeten doorhakken. We gaan door met de Max5 cup. Op dit moment wordt er een nieuwe motor voor mij opgebouwd en wordt de auto technisch 100% in orde gemaakt voor race 4 op Zandvoort. Hopelijk blijft de pechduivel dit keer thuis en kan ik eindelijk laten zien wat ik kan met deze auto. Kom je kijken op 6 juli?

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.