Verslag
1 minuut

Zinderende race, tevreden met P3

Written by
Floris Koster
Floris
June 21, 2023

Vrijdagochtend gingen wij met het busje en de caravan vroeg op pad voor Race 3 in het GK4 kampioenschap. Het was bij aankomst op @racewayvenray meteen al warm. Het team en onze monteur voor dit weekend @SennaRodijk stonden al op ons te wachten. Het ging goed vrijdag. Ik was lekker snel en alles klopte. De voorbereiding was goed geweest. Er heerste een fijne, relaxte sfeer in de paddock.
Zaterdagochtend tijdens de warmup bleek al snel dat het geen gemakkelijke race zou worden. De concurrentie is goed (maar dat maakt het ook zo leuk). Bij de kwalificatie kwam ik tot P3 op 2 honderste van een seconde. Mijn echte toprondje reed ik pas een ronde later maar toen was de piek van de banden eraf, er had zeker meer in gezeten. De top 6 stond binnen 1 tiende. Race 1 verliep rommelig door 2 verkeerde starts. De 3e, die wel doorging, was mijn slechtste, en ik viel meteen een paar plaatsen terug. Uiteindelijk finishte ik 5e.
Race 2 was voor mij. Ik haalde iedereen in en wist deze te winnen, heerlijk. In race 3 was het spannend, vooral voor P2. De rondetijden voorin het veld waren bijna allemaal gelijk. Ik heb gevochten maar het lukte mij net niet om P2 te pakken maar ik ben zeer tevreden met P3 in deze zinderende race. Na 5 jaar deelname aan de GK4 is dit mijn eerste beker in de kampioenschap. Als het aan mij ligt, is het zeker niet de laatste.

Nog geen foto's in dit album.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit seizoen!

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat. Zo kunnen we de navigatie op de site verbeteren en onze marketinginspanningen optimaliseren. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.